League of Legends Heyecanı GameX’i Salladı

08.10.2012 12:25 Ersin Kılıç


     Dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ve önemli isimleri ağırlayacak olan GameX 2012, bu yıl TÜDOF’un da katkılarıyla gerçekleşirken kapılarını oyun severlere açtı. 20 Eylül’de kullanıma açılan Türkiye sunucusu ve Türkçe seslendirme seçeneğiyle kullanıcılarına üstün hizmet vermeyi amaç edinen Riot Games, tamamı League of Legends görselleriyle donatılan standı ve oyundaki kostümleri giyen renkli karakterler ile GameX’te de hayranlarını coşturdu.

     Riot Games Uluslararası İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nicolo Laurent katıldığı söyleşide Türkiye’deki oyun pazarını değerlendirdi ve League of Legends’ı Türkiye’ye taşıdıkları için oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. “Riot Games’i Türkiye’ye taşırken asıl hedefimiz buradaki en oyuncu odaklı oyun şirketi olabilmekti. 80 milyon nüfusu olan Türkiye’deki 35 milyon internet kullanan kişi olması ve bunun da yaklaşık 21 milyonunun oyun oynuyor olması ise bizi daha da heyecanlandırdı.
 
     Yaptığımız araştırmalar sonucunda Türk oyuncularının PC’deki online ve çok oyunculu oyunları tercih ettiklerini gördük. Bunun yanı sıra buradaki oyuncuların birbirlerine karşı savaştıkları ‘PvP’ oyunları ve herkes gibi ücretsiz oyunları sevdikleri bilgisini aldık. League of Legends tüm bu özellikleri bünyesinde topluyor. Bizim de amacımız Türk oyuncularına kendi dillerinde ve sunucularında hizmet vererek League of Legends’tan daha çok keyif almalarını sağlamaktı” dedi.

     League of Legends standında gerçekleşen GameX 2012’nin açılışında Nicolo Laurent açılış konuşması gerçekleştirerek Türkiye’deki artan oyuncu sayısına en iyi hizmeti vermeye çalıştıkları için mutlu olduğunu belirtti. “Buradaki potansiyelin her geçen yıl arttığını görüyoruz. Organizasyonlar, hizmetler, teknoloji ve oyunlar her geçen sene daha da iyiye gidiyor. Umarım Türkiye’yi daha çok ziyaret edebilirim” dedi.

Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler