League of Legends: Şampiyonlar Anlatıyor!

League of Legends oldukça yüksek bir oyuncu sayısına sahip.
01.08.2011 23:03 Beril Sergün


      MMORPG web sitesi League of Legends şampiyonlarıyla yaptığı röportajda ilginç noktalara değindi.
 
      Soru: Oynanabilen karakterlerden bahsedecek olursak, sizce oyuncular tarafından pek oynanılmayan ama iyi bir karakter var mı? Aynı zamanda en güçlü karakter kim?
 
      Cevap: Lauri "Cyanide" Happonen:  Bence en az kullanılan ve daha çok kullanılması gereken karakter Trundle. En güçlü karakter ise şu anda Orianna.
      Max "Magic" Dreysse: En az kullanılan karakter kesinlikle Twitch. Twitch iyi kullanıldığı zaman  çok fazla zarar verebilen bir karakter. Özellikle Passive True özelliği gerçekten çok fazla zarar veriyor. En güçlü karakter ise kesinlikle Orianna, 2. Amumu, 3. Gankplank, 4. Tf ve 5. Yorick. Ayrıca Fiddle'da son zamanlarda canımı sıkmaya başlıyor.
 
     Soru: Dreamhack sırasında bir çok oyuncu Summoner Spell Flash'i kullandı. Siz Flash hakkında ne düşünüyorsunuz ve şu anda ne durumda?
 
     Cevap:  Lauri "Cyanide" Happonen: Flash şu anda takım dövüşlerinde en çok kullanılan ve en çok işe yarayan büyü. Bunun sayesinde AoE ve melee ataklarından kolaylıkla kaçabilirsiniz.
       Max "Magic" Deysse: Özellikle uzak menzilli şampiyonlarda çok işe yaradığını söylemeliyim. Kısacası eğer biri Flash kullanıyorsa siz de onu Flash'le yakalamalısınız.
 
 
     Röportajın daha ayrıntılı versiyonuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler