League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu!

29.03.2023 22:11 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi yarı final karşılaşması belli oldu! Yarı finalde DenizBank İstanbul Wildcats ve Papara SuperMassive karşı karşıya gelecek. 
 
     Lig etabını lider tamamlayan ve adlarını doğrudan 2. tura yazdıran FUT Esports ile DenizBank İstanbul Wildcats karşıya karşıya geldi.
 
     Karşılaşmanın sonucunda 3-2 galibiyet elde eden FUT Esports adını finale yazdırmayı başaran ilk takım oldu. 2. turun 2. karşılaşması ise Beşiktaş Esports ile Papara SuperMassive arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda Papara SuperMassive, 3-1 galibiyet elde ederek yarı finalde DenizBank İstanbul Wildcats ile eşleşti. 
 
     DenizBank İstanbul Wildcats ile Papara SuperMassive yarı final karşılaşması 30 Nisan Perşembe günü 20:30'da oynanacak. Galip takım adını finale yazdıracak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler