League of Legends Şampiyonu Gangplank Öldü!

Portakalı soydum, başucuma koydum..
30.07.2015 12:54 Ersin Kılıç


     Riot Games yaptığı etkinlikler ile League of Legends'ın hikayesini ve oynanış dinamiklerini değiştirmeye devam ediyor. Şu sıralar devam eden ve oyunun çehresini de büyük ölçüde etkileyen Bilgewater etkinliğinde hikaye adına önemli bir dönemece girildi. Çünkü oyunun köklü şampiyonlarından biri olan Gangplank öldü. 
 
     Bilgewater hikaye sunumunda Gangplank ezeli rakibi Miss Fortune tarafından öldürüldü. Kısa hikayeler ile devam eden Bilgewater etkinliğinin böyle sürpriz bir olayı ortaya çıkarması ise kafaları biraz karıştırdı. Çünkü Gangplank şu anda hem normal hem dereceli oyun modlarından kaldırılmış durumda. Sürekli bu şampiyonla oynayan ya da kostümlerini satın alan oyuncular ise anlaşılan kısa bir süre bekleyecek.

     Henüz yeni revizyona giren Gangplank ile ilgili açıklama yapan Riot "Şampiyon ölümü League of Legends'ta eşi görülmemiş bir olay. Tüm Gangplank fanlarına biz durumu tam olarak değerlendirene kadar birkaç gün sakin olmalarını tavsiye ediyoruz." açıklamaları ile birlikte şu anda şampiyon ve kostümleri için herhangi bir geri ödeme yapılmayacağını ama birkaç gün içerisinde herkes için doğru adımalrın atılacağını belirtmişler.
 
     Yani sonuç olarak Riot Games henüz yeni revizyon yaptığı bir şampiyonu oyundan tamamen çıkarmayacaktır. Bu zaten belli olan birşey. Muhtemelen oldukça renkli bir şekilde devam eden Bilgewater etkinliğini farklı bir şekilde taçlandırmak istediler ve oyunun hikayesinin de aslında oldukça derin olduğuna dikkat çekmek istemiş olabilirler. Kısacası birkaç günlük bekleyiş sonrasında Gangplank, Sihirdar Vadisi'ne çok daha şaşalı ve sürpriz bir dönüş yapabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler