League of Legends'de S3 Türkiye Şampiyonası

17.01.2013 21:07 Samet Konuksal


    Sanırım oyun oynayan kimse, yurt dışında düzenlenen milyon dolarların dağıtıldığı turnuvalara hayır diyemez. Riot Games'in Türkiye ayağı da Türkiye'yi yurt dışında düzenlenen League of Legends turnuvalarında temsil edecek takımı seçme hazırlığı içerisinde.
 
    Sezon 3 için Türkiye şampiyonasını duyuran Riot Türkiye, bu şampiyonadaki takımları iki ayrı kategoriye ayırıyor. Riot Türkiye ekibi, kendini kanıtlamış profesyonel takımların haricinde bu alanda ismi yeni duyulan takımları da unutmuyor. Kırmızı ve Turkuaz olarak ikiye ayrılan şampiyona kategorilerinde kazanılacak puanlar da, turnuvaların rütbesine göre değişiyor.
 
    İşin en sonunda ise Kırmızı kategorinin dört takımı, Turkuaz kategorinin iki takımı ve oyun içerisinde en yüksek derece puanı kazanan iki takım, şampiyonanın sezon finalinde oynamaya hak kazanacak. Bu finallerde birinci gelen takım ise yurt dışındaki büyük League of Legends turnuvalarında boy gösterecek.
 
Sezon 3 Türkiye Şampiyonası'nın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 20 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler