League of Legends'in Dünya Şampiyonası İngiltere'nin Ulusal TV Kanalında Yayınlanacak

08.10.2015 15:02 Samet Konuksal


    Elektronik sporların son yıllarda çok büyük ilerleme kaydettiği su götürmez bir gerçek. Günlük TV izleyicilerinin veya normal internet kullanıcılarının bu türe ne kadar adapte olabileceği her zaman tartışılsa da, League of Legends cephesinden oldukça önemli bir haber geldi.
 
    Yapılan açıklamalara göre League of Legends'in bu seneki dünya şampiyonası, çeyrek finaller itibariyle İngiltere'nin ulusal televizyon kanalı BBC'de canlı olarak yayınlanacak. Hem BBC Sport, hem de BBC Three kanalları 15 Ekim'den itibaren League of Legends'le ilgili canlı yayınlarına başlayacaklar.
 
    Tabii ki bu gelişmenin yaşanmasında etkinliğin Wembley Arena'da düzenlenecek olmasının da büyük rolü bulunuyor. Ancak yine de BBC bir kenara, dünyanın en büyük spor kanallarından ESPN de elektronik sporlarla ilgili yayınlarını sürdürüyor. Her ne kadar büyük bir kesim esporları gerçek spor olarak görmese de, durum ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler