League of Legends'ın Yeni Karakteri Ekko Ortaya Çıktı

"İnsanlar zamanı har vurup harman savuruyor, sonra daha fazla zaman istiyorlar!"
11.05.2015 12:49 Ersin Kılıç


     İlk olarak League of Legends'ın geçtiğimiz günlerde yapılan bir güncelle dosyasına ortaya çıkan Ekko ismine dair tahminler doğru çıktı ve Sihirdar Vadisine adım atacak olan yeni şampiyon Ekko duyuruldu.
 
     Riot Games'in son zamanlarda yaptığı gibi özel bir sinematik ile LoL evrenine merhaba diyen Ekko güç olarak zaman olgusunu kullanan bir karakter olacak. Şu an için sadece sinematiğine yer verildiği için oynanış hakkında pek bir bilgimiz olmasa da sinematikten buna dair ipuçlarını çıkarmak mümkün. Zamanı geri almasına rağmen aldığı hasarlardan kurtulamaması sinematikte ilk dikkat çeken nokta oluyor. Muhtemelen suikastçi olan bu karakterin tam olarak hangi pozisyonda yer alacağı ise belli değil.
 
     Tabi bu zaman olgusunu kullanarak haritanın kör noktalarına bodoslama girme şansımız da olacak gibi gözüküyor. Muhtemelen birkaç gün içerisinde oynanış videoları da gelmeye başlar. Karakter sinematiğine aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler