League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Ortaya Çıktı

21.10.2017 21:29 Hamit Can Sayılgan

 
League of Legends'ın yeni şampiyonu Daphna, test sunucusunda ortaya çıktı.
     
     Riot'un tasarım ekibi, şampiyon havuzuna yeni bir şampiyonun ekleneceğini duyurdu fakat oyuncular yeni şampiyonun bilgilerini, şirketin PBE (test) sunucularına yaptığı değişikliklerle fark etti. Böylelikle yeni karakterin adı, rün bilgisini ve stun mekaniği ortaya çıktı. Yeni şampiyon "Daphna the Dreamer" büyücü rolünde olacak. Şampiyonun yetenek özelliğinden dolayı oyuna yeni bir stun (sersemletme) mekanizması getiriyor.
 
     PBE sunucusuna eklenen Celestial Body (Gök Cismi) isimli yeni rün özelliklerinde; +100 [Sağlık Artışı], -10% [10 Dakika Boyunca Şampiyonlara ve Canavarlara Hasar Ver] ve şampiyonun adını ortaya çıkaran "En büyük efsaneler yıldızlarda yaşar" -Daphna the Dreamer sözü yer alıyor.
 
     Aşağıdaki videodan "Daphna - Hayalperest" şampiyonunun, stun mekaniğini izleyebilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler