League of Legends'ten Yeni Bir Rekor Daha

LoL, elektronik spor liglerinin de lideri konumunda.
16.03.2013 14:17 Samet Konuksal


    Yakın dönemde adını sıkça duyduğumuz Free to Play piyasasının yeni liderlerinden League of Legends cephesi yeni bir rekoru daha açıkladı. League of Legends, aynı anda oynanma rekoru kırdı.
 
    Riot Games'in yaptığı açıklamalara göre League of Legends, bütün sunucular dahil olmak üzere dünya çapında aynı anda 5 milyon kişi tarafından oynandı. Daha önce Riot, geçtiğimiz Temmuz ayında gelinen en yüksek noktayı 3 milyon kişi olarak açıklamıştı.
 
    Bu konuda yapılan resmi duyurulara bakarsak daha önce liderlik CrossFire isimli FPS oyununa aitti. CrossFire, geçtiğimiz Eylül ayında 4 milyon kullanıcıyı aynı anda kendi sunucularında ağırlamıştı. League of Legends'in tür bazında en önemli rakibi Dota 2 ise beta sürecinde 300 bin kişiyi görmüştü. Valve'in PC'ye hükmeden oyuncu platformu Steam'in rekoru ise 6 milyon.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler