Left 4 Dead 2 Demosu Önümüzdeki Ay Geliyor

Zombilerin, biz oyuncular üzerinde büyük bir çekiciliği var!
23.09.2009 18:54 Talha Aynacı

    Zombiler için 2. av sezonu 17 kasımda yeniden açılıyor. Duyurulması ile büyük tepki alan, bir süre oyunun fanları tarafından da boykot edilen Left 4 Dead 2 için oynanabilir bir demonun geleceği bugün Valve tarafından açıklandı.

    27 ekimde yayınlanacak demo hakkında ise tarihi dışında hiç bir bilgi verilmedi; hangi platform ? oyunu sadece ön sipariş edenler için mi yoksa herkes için mi ? Sanırız bekleyip göreceğiz.

    Left 4 Dead ile ilgili bir diğer haber ise oyunun ilk sürümü ile ilgili. Sizinde bildiğiniz ve bizimde haber içinde vurguladığımzı gibi; L4D 2'nin duyurulması ile pek çok oyuncu aradan henüz 9 ay geçmesine rağmen 2. oyunun duyurulmasına tepki göstermiş ve ilk oyuna daha çok içerik desteği sağlanmasını istemişti. Bu tepki sonrasında duyurulan DLC'lerden birisi olan Crash Course, beklenilen yayınlanma tarihi olan 23 eylülden 29 eylül tarihine ertelendi.

    Oyunun PC sürümü için bedava, Xbox360 için ise cüzi bir miktardan satışa sunulacak olan içerik; No Mercy ve Death Toll bölümleri arasında bağlantı sağlayacak.

Oyunun yayımlanan son ekran görüntüleri için tıklayın!
 
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler