Left 4 Dead 2, Kalan Görev İsimleri Belli Oldu

Bu alışveriş merkezinde tek saçacağınız şey para olmayacak.
12.10.2009 11:43 Ersin Kılıç

Valve'nin merakla beklenen yeni oyunu Left 4 Dead 2 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
İlk oyundaki gibi bölüm sisteminin geçerli olacağı Left 4 Dead 2'nin kalan iki bölümünün adları ortaya çıktı. Taiwan asıllı bir site tarafından ortaya çıkan bu iki bölümün adı ise Dead Center ve Hard Rain.
 
Dead Center adlı bölümde büyük bir alışveriş merkezinde zombiler ile savaşırken Hard Rain'de belimize kadar yükselen su ile de mücadele etmemiz gerekecek.
 
Valve tarafından henüz resmi olarak açıklanmamış bu iki bölümden önce doğruluk kazanan bölümlerin ismi ise şu şekildeydi ; Dark Carnival, Swamp Fever ve The Parish.
 
Left 4 Dead 2 ile ilgili diğer haber ise EA'nın Rusya sitesinden geldi. Mass Effect 2 ve left 4 Dead 2'nin PS3 platformunda da gözüktüğü sitede kısa bir süre sonra oyunlar PS3 listesinden kaldırıldı.
 
Kaynak 1 
Kaynak 2 
Kaynak 3 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 31 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 51 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler