Left 4 Dead Geliştiricisinin Yeni Oyunu Back 4 Blood için Çıkış Tarihi Verildi

11.12.2020 06:13 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Turtle Rock Studios, Back 4 Blood için çıkış tarihi verdi.

22 Haziran 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
PC versiyonu için kapalı alfa 17-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Oyunun resmi sitesinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Left 4 Dead ile Evolve'un arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen Back 4 Blood zombi temalı co-op FPS oyunu. Left 4 Dead'in ruhani devam oyunu da diyebiliriz.

Oyunda hikaye modu ve rekabetçi çok oyunculu mod bulunacak. Hikaye modunu tek olarak veya üç arkadaşınızla birlikte online olarak oynayabileceksiniz. Giderek zorlaşan görevlerde hayatta kalma savaşı vereceksiniz. Hikaye, insanlığın çoğunun parazit Devil Worm tarafından öldürüldüğü veya enfekte olduğu felaket bir salgının ardından geçiyor. Tarifsiz olaylarla sertleşen ve insanlığın sonuncusu için savaşmaya cesaretlendirilen bir grup kıyamet gazisi, Ridden olarak bilinen hastalıklı dehşeti alt etmek ve dünyayı geri almak için toplandı. Rekabetçi çok oyunculu mod ise PVP deneyimi sunacak. Yeni bir roguelike sistemi sayesinde tekrar oynanabilirliğin çok yüksek olacağı belirtildi.
 
"Co-op zombi türünü haritaya koyan yetenekli ekip Turtle Rock Studios, Back 4 Blood ile bizim için mükemmel bir ortak, çünkü bu önemli oyun türünü takip ediyoruz," diyor Warner Bros. Games Başkanı David Haddad. "Bu tutkulu geliştirme ekibi, hayranlara bu kategorideki nişancıları eğlenceli ve çılgın dövüşlerle ileriye taşıyan yeni bir franchise veriyor."

Turtle Rock Studios'un Kurucu Ortağı ve Tasarım Direktörü Chris Ashton, "Hayranlarımız köklerimize dönmemizi uzun zamandır bekliyorlar ve nihayet dünyaya ne üzerinde çalıştığımızı göstermek inanılmaz," diyor. "Bu oyunu topluluğumuzu düşünerek yapıyoruz ve oyunculara başka hiçbir şeye benzemeyen çekici bir zombi deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz." 

Duyuru fragmanı ve oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcılardan göz atabilirsiniz.
  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Back 4 Blood Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 9 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler