Left 4 Dead Karakterleri, Zombie Army 4'e Geliyor

27.06.2021 12:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Orijinal Left 4 Dead oyununun karakterleri Zombie Army 4'e oynanabilir karakterler olarak katılıyor ve yüzde 100 ücretsiz olacaklar.
 
Left 4 Dead'den ünlü zombi avcıları Bill, Francis, Louis ve Zoey yepyeni oynanabilir karakterler olarak ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR'a katılıyor. Sezon 3'te DLC'si ile birlikte geliyor. Ücretsiz karakterlere ek olarak, Season Pass sahipleri artık, bağımsız DLC olarak da mevcut olan yeni bir ana görevde Abaddon Asylum'u ziyaret edebilirler.
 
Sniper Elite 4'ün yaratıcıları tarafından geliştirilen bu tüyler ürpertici nişancı oyununda Hitler'in sürüleri daha fazlası için geri geliyor. Zombi mahşerinden insanlığı kurtarmak için verdiğin savaşta, 1940'ların Avrupa'sında tiksindirici doğaüstü düşmanlar, destansı silahlar ve 1-4 oyuncu için hazırlanan, rahatsız edici yeni bir deneyim seni bekliyor.
 
Sezon 3'ün DLC'si şu anda Playstation, Xbox, PC ve Google Stadia'da mevcut. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombie Army 4: Dead War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler