Left Alive Çıkış Fragmanı

27.02.2019 12:02 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, gizlilik aksiyon üçüncü şahıs nişancı oyunu Left Alive'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Left Alive Kuzey Amerika ve Avrupa'da 5 Mart'ta PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 259,00 TL, Steam'de 209,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Square Enix’den aksiyon dolu bir nişancı oyununda bitmek bilmeyen bir savaş yüzünden tarumar olmuş bir dünyada hayatta kalma mücadelesi verin.
 
Kojima Productions’dan kıdemli geliştiriciler Toshifumi Nabeshima (yönetmen, Armored Core serisi) ve Yoji Shinkawa (karakter tasarımcısı, Metal Gear Solid serisi) ve Takayuki Yanase (mech tasarımcısı, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) Left Alive’ın karanlık ve kasvetli dünyasını oluşturmak için güçlerini birleştirdiler.
 
Hayatta Kal – Left Alive, 2127 yılında savaşla parçalanmış Novo Slava’da yaşanan yıkıcı bir istila sırasında üç farklı kahramanın perspektifinden hayatta kalma üzerine bir hikâyeyi anlatıyor.
 
Heyecanlı çatışmalar – Güçlü silahlarla donatılmış askerlerle, zırhlı araçlarla ve devasa mech’lerle kapışırken insan ve makine arasındaki devasa güç farkını deneyimleyin.
 
Oyun tarzınızı seçin – Silahlı çatışmalara girin veya düşmanlarınızı gizlice bertaraf edin. Savaş yüzünden parçalanmış bir şehri keşfederken hayatta kalmak için tuzaklar kurun, harcanabilir eşyalar üretin ve toplayın.
 
Umutsuz sonuçlar – Üç farklı karakterin gözlerinden savaşın ardındaki hikâyeyi gün yüzüne çıkarın. Oyunda ilerledikçe birden fazla hikâye yolunu deneyimleyin, vahim sonuçlara sebep olacak ölüm kalım kararları alın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left Alive Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler