Left Alive için 14 Dakikalık Oynanış Videosu

22.02.2019 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, gizlilik aksiyon üçüncü şahıs nişancı oyunu Left Alive için 14 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Oyunun çeşitli oynanış mekanikleri ve stratejileri gösteriliyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Toshifumi Nabeshima (yönetmen, Armored Core serisi), KOJIMA PRODUCTIONS'tan Yoji Shinkawa (karakter tasarımcısı, METAL GEAR SOLID serisi) ve Takayuki Yanase (robot tasarımcısı, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) gibi tecrübeli isimler güçlerini bir araya getirerek bu yeni hayatta kalma aksiyon nişancı oyununda LEFT ALIVE’ın karanlık dünyasını yarattılar.

LEFT ALIVE, 2127 yılında savaş nedeniyle yerle bir olmuş Novo Slava'da yaşanan yıkıcı bir istilada hayatta kalmaya çalışan üç karakterin hikayesini anlatmaktadır. Kalp atışlarınızı hızlandıracak karşılaşmalarda insan ile makine arasındaki büyük güç farkını hissedin silahlı birlikler, zırhlı araçlar ve devasa robotlar ile savaşın. 

 
Left Alive Kuzey Amerika ve Avrupa'da 5 Mart'ta PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Oyun PlayStation Store'da 259,00 TL, Steam'de 209,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left Alive Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 26 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler