Legend of Mana HD Remaster Videosu Yayınlandı

14.06.2021 15:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, Legend of Mana'nın Remaster versiyonu için bir video yayınladı. Legend of Mana, 24 Haziran'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam üzerinden) için çıkacak.
 
Oyun hakkında
 
Bir rüyada görülen gizemli Mana Ağacı'nı bulmak için yolculuğa koyulurken minik bir şey fark edeceksin... Dünya haritası bomboş! Seyahatin sırasında özel eserler elde edecek ve bu eserleri kasaba ve zindanlara hayat vermek için haritanın istediğin yerlerine yerleştirerek hikâyeyi ilerletebileceksin.

Renkli karakterlerle tanış, korkutucu canavarlara meydan oku ve Fa'Diel'in geniş dünyasını keşfet. Bu sürümde oyunun müzikleri de yenilendi. Dilediğin zaman eski ve yeni müzikler arasında geçiş yapabilirsin. Düşmanlarla karşılaşmayı kapatma seçeneği ve ilk defa yayınlanacak mini oyun "Ring Ring Land" gibi eklenen diğer yeni özellikler de cabası. 
 
Remaster videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler