Legends of Runeterra için Çok Sayıda Yeni İçerik Yolda

29.05.2020 22:56 Gazali Çetinkaya

 
League of Legends evreninde geçen oynaması ücretsiz dijital kart oyunu Legends of Runeterra için çok sayıda yeni içerik yolda.

İlk olarak 26 Haziran'da Gauntlet modu geliyor. Gauntlet'lar özel kuralları olan ve ödül veren sınırlı süreli rekabet modları. Her Gauntlet'ın tek bir amacı var ve o da arka arkaya 7 zafer kazanmak. Zaman içinde farklı kuralları olan yeni Gauntlet'lar eklenecek. İlk Gauntlet test amaçlı olarak normal deste kurma kurallarını kullanacak. Sonrakinde her karttan sadece bir tane kullanarak deste kuracaksınız.

Temmuz ayında ise bir diğer yeni oyun modu Lab geliyor. Lab'ler klasik Legends of Runeterra formülünü daha abartı biçimde değiştiren deneysel oyun modları. Belirtilene göre alışılmadık şampiyon birliktelikleriyle sonu belirsiz stratejiler içerecek.

Temmuz'da ayrıca temalı özel etkinlikler yapılacak. Her etkinlikte herkesin sadece oynayarak açabileceği sınırlı ödüller olacak. Mağazada, ilerledikçe daha çok ödül açmanızı sağlayan etkinlik biletleri bulunacak.
 
Ağustos'a geldiğimizde yeni kartlar oyuncuları bekliyor olacak. Ağustos'ta Runeterra'nın yeni bölgesi yeni şampiyonlar ve yardımcı kartlarla birlikte çıkacak. Sonra iki ayda bir şampiyonlarla birlikte yeni kartlar gelecek. 6 ayda bir de Runeterra'nın yeni bir bölgesi oyuna katılacak.

Tüm bunlara ek olarak 2020'de ustalık aşaması LP güncellemesi, deste kurucuda geliştirme, oyun içi sıralamalar ve izleyici desteği dahil olmak üzere çok sayıda yeni özellik ve geliştirme oyuna eklenecek.

Legends of Runeterra'yı PC, iOS ve Android için ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Legends of Runeterra Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler