Lego Harry Potter'ın Çıkış Videosu

25.06.2010 13:30 Ersin Kılıç


 
     Farklı oynanış tarzı, eğlencesi ve esprileri ile büyük bir hayran kitlesi yaratan Lego oyunlarının yenisi Lego Harry Potter Years 1-4'ün çıkış videosu yayınlandı.
 
     Traveller's Tale imzasını taşıyan Lego Harry Potter'da isminden de anlaşılacağı gibi Hogwarts'taki ilk dört yıl konu olarak işlenecek. gene iki kişilik co-op modunu da barındıracak olan oyunda Lego oyunlarındaki tüm dinamikler ile karşılaşacağız.
 
      PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP için çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Harry Potter: Years 1-4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 20 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler