Lego Pirates of Caribbean'ın Yeni Videosu

Jack Sparrow lego halinde daha çok güldürecek.
31.03.2011 17:50 Ersin Kılıç


     Tüm dünyada büyük bir ilgi ile karşılanan lego oyunlarına bildiğiniz gibi bir yenisi daha katılıyor. karayip Korsanları serisinin yeni filmi ile aynı dönemde çıkacak olan Lego Pirates of Caribbean için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     BSC özel olarak yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda Jack Sparrow'un dört macerasından da bazı görüntülere yer verilmiş. Oyun serinin Mayıs ayında gösterime girecek olan filmi ile birlikte dört filminde konusunu işleyecek. Tabi işin içine Lego oyunlarındaki espri yapısı ve eğlenceli oynanışta eklenince, Lego Pirates of Caribbean'ın beklediği ilgiyi göreceğini düşünüyorum.
 
     Co-op modu dışında 70 oynanabilir karakter ve 20 bölümden oluşacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP dışında 3DS için de çıkışını yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Pirates of the Caribbean Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Disney Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler