Lego Pirates of the Carribbean 3DS'ten Görüntüler

3DS'in ilk yılında oldukça iddialı oyunlar piyasaya çıkıyor
16.02.2011 14:04 Alkan Adakaner


     Lego adını taşıyan ve görünümüne bürünen oyunların bu kadar tutması açıkçası benim için sürpriz oldu, ama bu oyunlar milyonlarca satmaya devam ediyor. Üstelik bu oyunlar sadece ünlü bir ismi taşıdıkları için değil, içerikleri ile de kaliteyi yakalayabildiler.
 
     Daha önce diğer bütün platformlara duyurulan Lego Pirates of the Carribean şimdi de 3DS'e açıklandı. İlk ekran görüntüleri de yayınlanan oyun görsel olarak oldukça iyi görünüyor. Grafiklerin bir Wii oyunundan eksisi yok diyebiliriz.
 
     3DS'in Street Pass özelliği sayesinde rakiplerinizle düelloya da girebileceğiniz oyun Mayıs 2011'de Nintendo'nun yeni bebeği için raflardaki yerini alacak.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Pirates of the Caribbean Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler