Lego SW3 : Clone Wars Duyuruldu

08.02.2010 17:27 Ersin Kılıç

 
     Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip Lego oyunlarına bir yenisi daha katılıyor.
 
      Duyurulan yeni oyun serinin diğer oyunları gibi gene Travellers Tales ve Lucas Arts ortaklığında geliştiriliyor.
 
     Lego Star Wars 3 : Clone Wars'ta aynı isimli televizyon animasyonunun hikayesinden bazı bölümleri oynayacağız. Star Wars evreninden bir çok önemli karakteri içerisinde barındıracak olan oyunun animasyon serisinin ilk sezonunu içereceği de açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Bu durumda diğer sezonlar için başka projelerinde gelebileceği fikrini akıllara getiriyor.
 
     Başta Star Wars olmak üzere Batman, Indiana Jones hatta Rock Band ile karşımıza çıkan Lego oyunlarının satışları ise oldukça üst seviyede. Sadece Lego Star Wars serisinin toplam satış rakamının dünya genelinde 20 milyonu aştığını göz önüne alırsak, bu devam oyunlarının da geleceğine emin olabileceğimizi de eklememiz gerekiyor.
 
     Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi co-op oynama imkanı da sunacak olan oyun sonbahar aylarında PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP için raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Star Wars III: The Clone Wars Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler