Level-5'in 3DS Oyunu "Time Travelers" Oldu

15.04.2010 13:45 Levent Polater

 

l5 time travellers

 
     Famitsu Level-5'in zamanda yolculuk yaptıracağı bildirilen ve duyurulmayı bekleyen yeni oyunuyla ilgili ilk sanatsal çalışmayı gösterdi.
 
     Oyunun isminin "Time Travelers" olacağı belirtilirken, görselde, yıkılmış bir şehri bir saat kulesinden izleyen bir kızı görebiliyoruz. Gerçekten çok hoş bir çalışma olduğunu söylemeliyim. 

    Henüz Japonya için çıkış tarihi belirtilmeyen Time Travelers için Level-5 CEO'su Akihiro Hino oyunun henüz çıkmayan bir konsol için olacağını söylemişti. Aklımıza 3DS'den başka bir şey gelmiyor.
 
    Bu oyunun yanısıra Level-5'in 4 oyun daha duyurması bekleniyor. Bakalım neler ile karşılaşacağız.

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Time Travelers Platformlar: PSP 3DS VITA Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler