Level-5'in Yeni Inazuma Eleven Duyurusu Yakında

Inazuma Eleven bir futbol oyunu olmanın çok ötesinde
11.03.2012 09:42 Alkan Adakaner


     Level-5'in sıradışı futbol oyunu (RPG öğeleri ile donatılmış) serisi Inazuma Eleven'ın yeni oyunu yakında resmi olarak duyurulacak. Geliştirici firmanın yetkililerinin açıklamasına göre yeni oyun Japonya'da yayınlanan bir dergi olan Coro Coro Comics'in sonraki sayısında duyurulacak.
 
     Yeni oyunla ilgili pek bilgimiz yok, ama Level-5 patronu Akira Hino'nun açıklamasına göre bu oyun "zaman yolculuğu" temasına sahip olacak. Ayrıca oyunun çıkacağı platform da belli değil, ama bu oyun çok yüksek ihtimalle Nintendo 3DS için geliştiriliyor.
 
      Japonya'da çok büyük beğeni toplayan, buna rağmen Batı'da popüler olamayan Inazuma Eleven serisinin bu yeni oyunu bakalım nasıl bir performans sergileyecek.
         

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Inazuma Eleven 4 Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler