Liberated 2020 Yılında Yayınlanacak ve Bir Süreliğine Switch'e Özel Olacak

11.12.2019 11:25 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Walkabout Games ile L.INC'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Atomic Wolf'un yaptığı interaktif distopik grafik roman oyunu Liberated'ın 2020 yılında Switch için çıkış yapacağı açıklandı. Liberated, bir süreliğine Switch özel oyunu olacak.
 
Liberated, Switch çıkışından kısa bir süre sonra PC için yayınlanacak. Sonrasında ise PlayStation 4 ve Xbox One için de yayınlanacak. Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Liberated, çizgi roman sayfalarında anlatılan interaktif distopik grafik romanıdır. Oyun dört bölümden oluşmaktadır ve hikaye farklı karakterlerin perspektifinden gösterilir.

Oyun teknolojinin insanların aleyhine döndüğü yakın gelecekte karanlık bir dünyada geçmektedir. Güvenlik ve düzen sağlama bahanesiyle vatandaşların birçok medeni hakkı ihlal edilmekte ve modern teknoloji insanları manipüle etmek için yetkililerin bir aracı haline gelmiştir. İnsanlar mümkün olan her şekilde gözetlenmektedir. Sosyal medya, CCTV, çevrimiçi ödemeleri, cihaz takibi ve diğer birçok yol ile. Liberated aynı zamanda otoriter rejim hakkında da bir hikayedir: demokratik bir toplumda nasıl ortaya çıktığı, nasıl kademeli olarak geliştigi ve nihayetinde nasıl yıkıldığı.

Oynanış 2.5D platform aksiyon olarak ilerlemektedir ve hikaye unsurları yoğun stilize ve animasyonlu çizgi roman kareleri, Quick Time Event sekansları ve dallanan diyaloglar ile oyunculara sunulmaktadır. Hikaye toplumsal düzene karşı çıkmaya karar veren bir grup insanın kaderi üzerine odaklanır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Liberated Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: L.INC Dağıtıcısı: Walkabout Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler