Lies of P için Yeni Ek Paket Yolda: İş İlanıyla Ortaya Çıktı

09.10.2023 16:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Neowiz tarafından oyunculara sunulan ve bir hayli sevilen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan habere göre oyunun yeni genişleme paketi yolda ve bu durum iş ilanıyla beraber doğrulanmış durumda.
 
İş ilanıyla beraber ek paketin yolda olduğu anlaşıldı
 
 
 
İş ilanı Twitter kullanıcısı 'Okami Games' tarafından fark edildi. Neowiz ekibi tarafından yayınlanan iş sayfasında yakın zamanda piyasaya sürülen Lies of P için yeni bir DLC'nin yolda olduğu belirtildi. Bu kapsamda yeni ek paket için geliştirici bulma arayışına girildiği ortaya çıktı.
 
Neowiz ekibi iş ilanı içerisinde "Proje Tanıtımı" başlığı altında Lies of P'nin nasıl bir oyun olduğundan bahsediyor ve yeni bir DLC'nin geliştirileceğini vurguluyor.
 
 
 
Şu anda söylenti aşamasında olan ancak bir yandan iş ilanıyla doğrulanan yeni ek paket hakkında daha fazla ayrıntı verilmedi. Ayrıca Neowiz, Lies of P için yeni bir genişleme paketini resmi olarak doğrulamadı. Diğer taraftan oyunun yol haritası yakında açıklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lies of P Platformlar: PC Geliştirici: Round 8 Studio of Neowiz Dağıtıcısı: Neowiz Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler