Life is Strange 2, Switch Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

24.01.2023 18:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici DON'T NOD, hikaye odaklı seçim tabanlı macera oyunu Life is Strange 2'nin Switch için (Nintendo eShop üzerinden) 2 Şubat'ta çıkış yapacağını duyurdu. Life is Strange 2, 27 Eylül 2018'de ilk bölümünün yayınlanmasıyla beraber ilk olarak PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 3 Aralık 2019'da ise aynı platformlarda beşinci bölümü yayınlandı.
 
Eleştirmenler tarafından beğenilen Life is Strange 2 Switch konsollarına geliyor
 
 
 
Trajik bir olayın ardından karşımıza çıkan Sean ve Daniel Diaz kardeşlerin hikayesine başlayacağımız bu oyunu Switch konsollarında hareket halindeyken bile deneyimleyebileceğiz. Hikaye gereği evden kaçan bu kardeşlerden birinin (Daniel'in) telekinetik güçleri bulunuyor. Bu oyunda biz oyuncular olarak gücü dizginlemek, neler yapabildiğimizi öğrenmek ve keşfetmek için büyük bir maceraya atılıyoruz. Yolculuğumuz esnasında uğradığımız her bir nokta bizlere yeni arkadaşlıkların ve yeni zorlukların kapısını aralıyor.
 
İlgi çeken manzaraları ve hikayesi ile karşımıza çıkan bu yapımda Daniel, her zaman Sean'dan bir şeyler öğreniyor. Arka planda yer alan ve bizlere sunulan orijinal müziklerle de o ortam bizlere yansıtılıyor. 
 
Oyunun ilk bölümü Steam'de ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Toplamda beş bölümden oluşan bu oyunun ilk kısmını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 
 
Life is Strange 2 Switch çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life Is Strange 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 19 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler