Life is Strange: Before the Storm'un İlk Bölümü Çıktı

31.08.2017 19:17 Gazali Çetinkaya

 
 
   Deck Nine Games'in geliştirmiş olduğu prequel oyun Life is Strange: Before the Storm'un ilk bölümü bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.
 
   Üç bölümü de içeren paket PlayStation Store ve Xbox Live Store uzerinde 51,00 TL, Steam'de ise 58,00 TL. 
 
   Oyun toplamda üç bölümden oluşacak ancak Deluxe sürüm sahiplerine ekstradan özel bonus bir bölüm sunulacak. Farewell adlı bonus bölümde Deluxe sürüm sahipleri genç Max Caulfield olarak son bir kez daha oynayabilecek.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde:
 
   Life is Strange: Before the Storm, BAFTA ödüllü serinin ilk oyunundan üç yıl önce geçen bağımsız bir maceradır. Kaderinde başarılı olmanın yazılı olduğu güzel ve popüler bir kız olan Rachel Amber ile benzersiz bir arkadaşlık kuran on altı yaşındaki Chloe Price olarak oynayacaksınız. Rachel ailesi hakkında dünyasını yok eden bir sırrı öğrendiğinde ihtiyaç duyduğu gücü yeni arkadaşı Chloe'den aldı. Kızlar artık karşılarına çıkan kötülüklerle tek başlarına mücadele etmeyecek ve tüm bunları aşmak için birlikte çaba gösterecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Life is Strange: Before the Storm Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck Nine Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 31 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler