Lightning Returns: FF XIII'ün İlk Videosu

Lightning farklı giysilerle karşımıza çıkacak
20.12.2012 09:22 Alkan Adakaner


      Final Fantasy XIII'ün muhtemelen son macerası olacak olan Lightning Returns: Final Fantasy XIII'ün ilk videosu sızdı. Lightning'in bu macerası FF XIII'ün diğer maceralarından farklı bir havada olacak gibi görünüyor.
 
       Öncelikle Lightning'in giysilerindeki farklılık sizinde gözünüze çarpmıştır. Ayrıca oyunun geçtiği şehir olan Novus Partus'u da bu videoda genel olarak tanıma şansı yakalıyoruz. Burasının demiryolları ile (metro) ile birbirine bağlanan 4 adadan oluştuğunu da belirtelim. Zaten videoda metroyu görebiliyoruz.
 
      Lightning'in son macerası ile karşı karşıya olduğumuz da videoda belirtiliyor. Ayrıca Lightning'in ağzından dünyanın sonuna 13 gün kaldığının söylenmesi de dikkatimizi çekiyor. İşte oyunun ilk videosu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lightning Returns: Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor -9 Sn önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 6 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 7 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler