Lightsaber İle İnsanlara Saldıran Adam Tutuklandı

Dual Wield?!
19.12.2011 13:50 Beril Sergün


     Hillsboro, Oregon'dan bir Star Wars hayranı (öyle olduğunu sanıyoruz?) Toys 'R Us mağazasına giderek eline kaptığı iki mavi Lightsaber yani Işın Kılıcı'nı alarak etrafındaki insanlara saldırmaya başladı.
 
     Seçimini iki mavi Işın Kılıcı'ndan yaptığı için kendisini iyi taraftan biri olarak düşündüğünü sandığımız adam etrafındakilere rastgele saldırmaya başlayınca polis müdahele etmek zorunda kaldı. Polis çağırılınca adamı otoparka çıkardı, 33 yaşındaki adam bu seferde Işın Kılıç'larıyla polislere saldırmaya başladı, polisler de durumun altında kalmadı tabii, Star Wars'a pek gitmeyen bir temayla adama şok aletiyle şok verdiler.
 
     Bu savaşın sonunda iyi taraf kazanamadı tabii, 33 yaşındaki Jedi'ımız polisler tarafından hem "Polislere saldırmak, hırsızlık, tutuklamaya karşı gelmek" hem de "Toplum içinde dengesiz davranış" yüzünden tutuklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 2 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 3 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler