Limbo Mobil Cihazlara mı Geliyor?

Limbo'yu biraz daha gerçekçi hale getiren bir çalışma.
28.02.2012 15:03 Gökhan Yılmaz

 
     Danimarkalı oyun yapımcısı Playdead, verdiği yeni iş ilanları ile akıllarda soru işareti bırakıyor. Yapımcının kendi oyunlarını yeni platformlara taşımak için programcı aradığı görülüyor ve burada aklımıza ilk olarak Limbo geliyor.
 
     İlanda PC, PS3 ve X360'a oyun çıkarttıklarını ve bu oyunu yeni olası platformlar üzerinde görmek istediklerini söylemişler. Bu yeni platformlardan kasıt ise iOS, Win8, Android, NACL ve diğerleri olarak belirtilmiş.
 
     Limbo, Xbox Live Arcade'de çıktıktan sonra PC ve PlayStation Network'e gelmişti. Henüz resmi açıklama olmasa da Limbo'nun yolu iOS ve Android cihazlara düşecek gibi görünüyor. Playdead oyunu yeni platformlar için düşünedursun siz de aşağıdan Limbo parodisini izleyebilirsiniz. Limbo'nun siyah beyaz dünyası aslında o kadar da korkunç olmayabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler