Limbo, Summer of Arcade'in En Çok Satanı Oldu

19.09.2010 11:50 Alkan Adakaner

 
 
     Xbox Live Arcade'in en beğenilen oyunlarından birisi olan ve özgün tasarımı ile dikkat çeken Limbo, satış başarısını devam ettiriyor. Piyasaya çıktığı ilk ay 300.000 adet satan oyun Xbox Live'ın Summer of Arcade promosyonunda da ilk sırayı alan oyun oldu.
 
      Microsoft’tan Phil Spencer'ın açıklamasına göre Limbo, güçlü rakipleri Braid ve Shadow Complex'i geride bırakmayı başararak Summer of Arcade'in en çok satan oyunu oldu. Spencer da "Limbo'yu seviyorum. Sanırım Limbo şu an benim yılın oyunum" sözleriyle bu orijinal yapıma destek verdi.
 
      Summer of Arcade adlı promosyon sayesinde Hydro Thunder, Monday Night Combat, Castlevania, and Lara Croft and the Guardian of Light gibi bazı Xbox Live Arcade oyunlarında indirime giden Microsoft, bu oyunların satış rakamlarını arttırmayı başardı.

       Yaratıcılığına güvenen küçük firmalar için kendini gösterme fırsatı olan Xbox Live Arcade, büyük firmaların da iyi para kazanabilecekleri bir platform.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler