Limbo, iOS'a Geliyor!

26.06.2013 17:10 Talha Aynacı

 
   Bağımsız yapımların parlamasında kilit rol oynayan yapımlardan birisi olan Limbo, Apple'ın iOS platformu için duyuruldu. 3 Temmuz tarihinde çıkış yapacak olan oyun sadece 4.99$ fiyat etiketine sahip olacak.

   Limbo'nun iOS versiyonu iPad 2 ve üstü, iPhone 4S ve üstü, iPad Mini ve de son jenerasyon iPod Touch'da oynanabilecek. Yapımcı Playdead yaptığı açıklamada oyunun performansını artırması açısından kontrollerde revizyona gidildiğini bildirdi.

   Orjinal olarak 2010 yılında Xbox 360'ın XBLA marketine özel çıkan ve daha sonra PlayStation 3, PC, Mac ve Vita'yı ziyaret eden başarılı yapım bugüne değin 3 milyon adet satmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler