Lime Oddyssey Avrupa ve Amerika Yolunda

17.11.2010 17:26 Ersin Kılıç


 
     İnteraktif eğlence yayıncılığının öncülerinden Aeria Games, bugün Lime Oddyssey'in bedava oynanabilir online oyunları arasına katılacağını duyurdu. Sirius Entertainment tarafından yaratılacak ilk online oyun olan Lime Oddyssey, Aeria Games tarafından Kuzey Amerika ve Avrupa'da, 2011'in 2. çeyreğinde başlaması planlanan kapalı beta testi (KBT) ile yayınlanacak.

     Lime Oddyssey, oyuncuları perişan diyarları kurtarmaya yarayacak Misket Limonu (Lime) parçalarını bulmayı amaçlayan sonsuz bir arayış için, Nisis'in renkli dünyasını keşfetmeye davet eden bir MMORPG (devasa online rol yapma oyunu). Oyuncular Lime Oddyssey'de, hem şövalye ya da büyücü gibi zafer için çabalayacak bir savaş sınıfında, hem de terzi ya da aşçı gibi servet kazanmaya uğraşacakları bir işçi sınıfında çalışacaklar. Aeria'nın sektörde lider oyuncu kitlesi ve destek anlayışı yanında bolca sosyal özellik, çekici bir çiftçilik sistemi, zengin ve değişik bir oyun dünyası oyuncuları bekliyor.

     Aeria Games CEO'su Lan Hoang, “Lime Oddyssey'in hayata geçirilmesinde, Sirius Entertainment'la birlikte çalışıyor olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Sirius Takımı, son yıllarda tüm kalbiyle Lime Oddyssey'in geliştirilmesi için çalıştı ve ortaya çıkan sonuç; güçlü bir oynanabilirliğe sahip, zengin rol yapma özelliklerinin eşsiz birleşimi olan harikulâde bir oyun. 2011'in en iyi oyunlarından biri olmasını bekliyoruz.”

     Oyunla ilgili detaylı bilgiyi Aeria Games'in internet sitesinde bulabilir ve KBT'de yer almak için de başvurabilirsiniz.
 
                                                                                                      Basın Bülteni
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lime Oddyssey Platformlar: PC Geliştirici: Aeria Games Dağıtıcısı: Aeria Games Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler