Lineage 2: Revolution, En İyi Grafikli Mobil Oyun Tanıtım Videosu

05.01.2018 12:56 Tunahan Safdır

 
     Netmarble'ın özellikle mobil platformlar adına etkileyici bir görselliğe sahip oyunu Lineage 2: Revolution için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

     En İyi Grafikli Mobil Oyun isimli videoda Lineage 2: Revolution'ın görsel kalitesine vurgu yapılıyor ve "Oyunun kuralını değiştiriyoruz" sloganı dikkat çekiyor. Unreal Engine 4 ile geliştirilen MMORPG türündeki oyun gerçek zamanlı savaşlara, mobil cihazlar adına başarılı görselliğe, açık dünyaya ve klan-ittifak sistemiyle birlikte hem arkadaşlarınızla hem de dünya üzerindeki diğer oyuncularla birlikte mücadele edeceğiniz bir yapıya sahip.

     Lineage 2: Revolution dünyasına girmek için buradan oyunu indirebilir, yayınlanan Efsanevi Savaşlar isimli tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler