Lineage II Bedava Yapıldı, Hediyeler Yolda

01.12.2011 12:09 Beril Sergün


     Free To Play yani bedava oynanabilen oyunlar kervanına katılan ve "Gerçekten Bedava" temasıyla oldukça ilgi görecek olan Lineage II: Goddess of Destruction, bedava oluşunu oyuncularına hediye vererek kutluyor.
 
     Bugünden itibaren önümüzdeki 7 gün içinde aldığınız kodu kullanırsanız Bamboo Panda Agathion Bracelet edineceksiniz, buna tıkladığınızda da yanınıza çok şeker bir Bamboo Panda gelecek. Bu anahtarı kullandığınızda Bamboo Panda Agathion Bracelet ne takas edilebilir ne kırılabilir ne de satılabilir durumda olacak, bu ürün sadece sizin olabilecek şekilde hediye ediliyor. Bamboo Panda'nın en önemli getirilerinden bir diğeri ise kendisinin sizi her 12 saatte bir Resurrection becerisini kullanarak diriltebilmesi olacak şüphesiz. Arkadaşlarınızda da kullanabileceğiniz bu beceri oldukça işinize yarayacaktır.
 
     Bamboo Panda Agathion Bracelet'ı buraya tıklayarak edinebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler