Lineage II Yapımcıları F2P'yi Detaylandırdı

Goddess of Destruction güncellemesi şüphesiz güzel efektler ile gelecek.
01.11.2011 21:25 Beril Sergün


     Lineage II senelerdir piyasada olan ve beğeniyle oynanan bir MMORPG oyunudur, yapımcılar kısa bir süre önce yeni bedava sistemine geçeceklerini duyurmuşlardı, şimdi de bunu detaylandırmaya başladılar.
 
     Yapımcılara gelen soru karşısında cevap açık oldu; "Bedava olan oyunların ilk günlerde oyuncuları çok olur, yeni oyuncuları nasıl oyuna adapte etmeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar uzun süredir piyasada olan bir oyunun insanların geride kalmamasını nasıl sağlayacaksınız?"
     "Lineage II'nin ilk 76 level'ı yeniden gözden geçirildi ve daha kolay yapılabilir hale getirildi, böylece eski oyunculara daha kolay yetişebilecekler. Bunun yanında Goddess of Destruction güncellemesi geldiğinde yeni sunucular açacağız bu sayede yeni oyuncular buraya geçerlerse daha kolay adapte olabilecekler."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler