Lineage II'nin Avrupa Sunucuları Türkçe Olacak!

Lineage II'nin çıkışından yıllar geçse de, oyun güncelliğini koruyor.
30.10.2011 01:18 Samet Konuksal


     Çıkışının üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen hâla daha çok büyük bir hayran kitlesini elinde barındıran ve Lineage II'den sonra yüzlerce oyun çıkmasına rağmen çoğu kişinin gözünde hâla en iyi PvP oyunu olarak tanımlanan Lineage II'den yeni haberler var!
 
     Oyunun Rusya'daki haklarını elinde bulunduran Innova Systems, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Avrupa sunucularının haklarını da satın almıştı. NCsoft'un sunucularının aksine ücretsiz olarak sunulacak olan Lineage II Avrupa sunucuları, Türkçe dil desteğini de içerecek.
 
     Lineage II'nin en son çıkan ve oyunun tarihinin en geniş güncellemesi olan Goddess of Destruction ek paketiyle çıkacak olan Avrupa sunucularında İngilizce, Almanca, Fransızca, Polakça ve Türkçe olmak üzere sunucular 5'e ayrılacak.
 
     Lineage II'nin Avrupa sunucularının ne zaman açılacağı henüz bilinmiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler