Lineage II'nin Yeni Zırhları Detaylandırıldı

Zırhları bilmem de, içerik nasıl olacak merak içindeyim.
06.09.2011 05:10 Beril Sergün


     Lineage II hayranlarının heyecanla beklediği en büyük içerik güncellemelerinden biri olan Goddess of Destruction'da edinebileceğiniz zırhlar detaylandırıldı.
 
      Oyun uzun yıllardan beri aramızda ve bu yüzden artık zırhlar tanıdık gelmeye başlamıştı, bunu farketmiş olacaklar ki yeni zırh detayları geldi. Level 85' de oyuncular karakterlerine hediye edilecek olan "Immortal Set" ile başlayacak, Level 95'e geldiklerinde yapımcıların çok sevdiği ve çok değişik bulduğu Seraph seti gözükecek ardından sonunda Level 99'a ulaştıklarında Serpah seti oyuncular almaya başlayacak. Zırhların her ırka, cinsiyete göre değişiklik göstereceğini ekleyen yapımcılar bu yeni güncelleme için çok iddialı olduklarını da belirtmeden edememişler.
 
      Zırhlar tamam, içerik tamam şimdi güncelleme zamanı mıdır?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lineage II Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 22 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler