Lionhead, Multiplayer Tasarımcısı Arıyor

Fable serisi Xbox platformunun en önemli isimleri arasında
15.05.2012 09:40 Alkan Adakaner


     Microsoft'un en önemli stüdyolarından biri olan Lionhead Studios'u Fable serisinden hepimiz çok iyi tanıyoruz. Oyun dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Peter Molyneux da bu stüdyonun kurucuları arasındaydı, ama bir süre önce bu stüdyodan ayrıldı. Tabi yine de Lionhead çalışmalarına devam ediyor.
 
     Bir süre önce Fable Heroes'u piyasaya çıkaran, şu sıralar ise Kinect destekli Fable: The Journey üzerinde çalışmalarına devam eden Lionhead Studios multiplayer destekli yeni bir proje üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.
 
     Lionhead Studios'un bir iş ilanında multiplayer tasarımcılar arandığı belirtiliyor. Fable: The Journey'nin yüksek ihtimalle tek kişilik bir oyun olacağını göz önüne alırsak Fable 4'ün hazırlıklarına başlanmış olabilir. Kim bilir belki de bu oyun yeni nesil Xbox için hazırlanıyordur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable Heroes Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler