Lionhead'den Sürpriz Oyun

Yeni bir Black & White oyununa hayır demeyiz.
28.02.2012 13:02 Gökhan Yılmaz

 
     Microsoft'un iş ilanları Lionhead Studios'un yeni bir oyun geliştiriyor olabileceğini işaret ediyordu ki Lionhead'in web sitesinde geri sayım başlatıldı. Bir sonraki nesil için geliştirildiği iddia edilen ve Molyneux'un yeni projesi olduğu söylenen yapım çığır açacak bir oyun olacakmış.
 
     İş ilanlarına dönecek olursak oyun motoru programlamak için programcı ve tasarımcı aranıyor. Çalışacak kişilerin Unreal Engine ile tecrübesi olması istenmiş. Yeni oyun motoru yazabilme, var olan motoru değiştirme gibi özellikler istenirken örnekler DirectX 11 ile verilmiş.
 
     Xbox 360'ın DirectX 11 desteği olmadığına göre yeni geliştirilecek oyunun Unreal Engine 4 ve bir sonraki nesil için olacağı söylentileri dolanıyor. GDC için geri sayım açan Lionhead, bakalım bizleri nasıl bir sürpriz ile karşılayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler