LittleBigPlanet 2'nin Kapak Resmi Belli Oldu

15.05.2010 14:23 Levent Polater

 
    LittleBigPlanet 2 ile Sackboy maceralarımızın kaldığı yerden devam edecek. Playstation 3'ün türünde en iyi örneği sayılan LBP 2'nin beklenen kapak resmi de gün yüzüne çıkmış oldu.
 
    Playstation 3'e özel yapımlar arasında çok özel bir yere sahip olan LBP 2'nin ilk oyunu çoğu otorite tarafından 2008 yılının en iyi oyunu seçilmişti. Şimdi ise kattığı yenilikler ve daha iyi bir oynanış sistemiyle gelecek olan Little Big Planet 2, özellikle Nintendo'nun Super Mario Galaxy 2'si ile bu sene içinde çıkarak resmen Mario'ya meydan okuyacak.
 
    Bir an önce çıkmasını beklediğimiz Little Big Planet 2'nin kapak resmine aşağıdan bakabilirsiniz (Resme tıklayarak büyültebilirsiniz.) 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler