LittleBigPlanet Vita Yeni TV Reklamı

Oyna, yarat ve paylaş...
04.10.2012 19:47 Ersin Çakı

 
     Çıktığı günden bu yana birçok PS Vita kullanıcısının ilgi odağı olan ve satış rakamlarıyla Sony'nin yüzünü güldürmeyi başaran LittleBigPlanet Vita oyunu için yeni TV reklamı yayınlandı.

     Videoda genç bir erkeğin Smoothies (tatlı) kuyruğuna geçtiğini görüyoruz. Kuyruk uzun ve haliyle oyuncumuz sıkılmamak için PS Vita'da LittleBigPlanet oynuyor. Bunu yaparken de PS Vita'nın arka dokunmatik paneli ve kamera gibi birçok donanımsal özelliklerini kullanıyor.

     Buraya kadar herşey normal. Ancak çekimler sırasında unutulan birşey var. Güneşli havada PS Vita ekranını 720p gören parmak kaldırsın lütfen.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Double Eleven Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler