LittleBigPlanet Vita İlk İki Oyundan Daha Büyük

LittleBigPlanet Vita'da da büyük ilgi görecektir, yeter ki söylendiği gibi geniş içerikle gelsin
30.11.2011 09:37 Alkan Adakaner

      Little Big Planet serisi artık Playstation platformunun vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Şu ana kadar Playstation 3 ve PSP'deki gördüğümüz bu seri Sony'nin yeni taşınabilir konsolu Vita için de hazırlanıyor. Üstelik Vita için çıkacak oyun oldukça büyük olacak.
 
      Oyunun yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Pete Smith'in açıklamasına göre Vita için çıkacak oyun PS3'teki Little Big Planet 1 ve 2'den daha büyük olacak. Oyun ilk iki oyunun bütün eşya setlerini barındıracakmış. Böylece inanılmaz derecede geniş kapsamlı bir oyun bizi bekleyecekmiş.
 
     Bu oyunun bir taşınabilir alet için dev boyutta bir yapım olduğunu söyleyen Smith'in akıllı telefonların böyle bir şeyi başarmasının mümkün olmadığını söylemesi de dikkatlerimizden kaçmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Double Eleven Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 2 Saat önce Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 6 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 8 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 9 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler