Little Big Planet Bölümleri 1.3 Milyonu Geçti

Geçtiğimiz TGS fuarında konu ile ilgili açıklama yapan Kaz Hirai, Little Big Planet'in bölüm sayısının 2 milyonu geçeceğini belirtmişti.
18.11.2009 11:48 Ersin Kılıç

Playstation 3'ün ve yeni nesilin en yaratıcı ve en iyi platform oyunlarından biri olan Little Big Planet rekora koşuyor.
 
Geçtiğimiz Temmuz ayında bir milyon bölüm tasarlandığı açıklanan Little Big Planet dünyası büyümeye devam ediyor. Oyunun yapım ekibinden Paul Holden, GameInformer'e yaptığı açıklama ile bölüm sayısının 1.3 milyona yükseldiğini belirtti.

Gerek  Media Molecule, gerekse de kullanıcılar tarafından tasarlanan bölümler ile Little Big Planet eğlencesi ilk gün olan yeniliğini hala korumayı başarıyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler