Little Big Planet Duyurusu Yarışma İle İlgili

13.08.2013 15:48 Alkan Adakaner


    Dün LittleBigPlanet'ın Twitter hesabı üzerinden heyecan verici bir duyurunun yapılacağı söylenmişti. Malesef bu duyurunun o kadar da heyecan verici olmadığı ortaya çıktı. Little Big Planet 3 bekleyenlere malesef hayalkırıklığına uğrayacak.
 
    Bugün yapılan açıklamada yeni duyurunun bir çeşit yarışma ile ilgili olduğu söyleniyor. Yani söylentilerde olduğu gibi Sumo Digital'in Playstation 3 için Little Big Planet 3'ü duyurması söz konusu değil.
 
    Yine de oyuncuların Playstation 4 için yeni bir Little Big Planet oyunu beklediklerini hatırlatalım. Kim bilir önümüzdeki dönemde Suma Digital veya Media Molecule'den yepyeni bir duyuru gelir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 38 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler