Little Big Planet Karting Vita için Çıkmayacak

LBP Karting bakalım Mario Kart'a rakip olabilecek mi? İşi hiç de kolay olmayacak, orası kesin.
04.05.2012 10:25 Alkan Adakaner


     Sanırım bundan sonra Playstation 3 için duyurulan her oyunun Vita sürümü de çıkacak mı diye merak edilecektir. İki cihazın donanımsal olarak birbirine yakın olması ve bazı oyunların her iki cihaza da çıkması (hatta oyuna PS3'te başlayıp kayıt dosyası sayesinde Vita'da devam edebiliyoruz) bu sorunun sürekli sorulmasının nedeni.
 
     Yine de Sony bile her oyunu hem Playstation 3 için, hem de Vita için piyasaya çıkarmıyor. Little Big Planet Karting de Playstation 3'e özel olarak kalacak oyunlardan biri olacak. United Front yetkilileri oyunun Vita sürümünü şu sözlerle yalanladı:
 
    " Şu an %100 olarak Little Big Planet Karting'in Playstation 3 sürümünün en iyi şekilde geliştirilmesine odaklandık."
 
    Gerçekten Sony'nin işi de kolay değil. Her iki platforma birden farklı oyunlar yapmak özellikle cihazlarınız yüksek görsellik sağlıyorsa hiç de kolay değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LittleBigPlanet Karting Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler