Little Big Planet Oyuncularından 6 Milyon Bölüm !

Yapımcı Media Molecule, Little Big Planet'in yapımı sırasında 4.1 milyon Euro harcamış.
17.01.2012 11:38 Talha Aynacı

 
    Little Big Planet'in özgün bölüm tasarlama özelliği pek çok oyuncuya düşlerini diledikleri gibi bölümlere yansıtma şansı tanımıştı. Geçtiğimiz yıl devam oyunu ile Media Molecule oyunculara daha geniş içerikli bir yapım sunmuş ve Little Big Planet 2 berabarinde kendi oyunlarımızı dahi tasarlama şansına erişmiştik.
 
    Ancak devam oyununa rağmen LBP ölmedi ! Gün itibariyle LBP'de tamamiyle oyuncular tarafından oluşturulan bölüm sayısı 6 milyona ulaşmış durumda ve yapımcılar bu durumdan son derece mutlu:
 
" 6 milyon bölüm ! Bir yıl önce bu hafta LBP 2'yi sizlere sunmuştuk ve o zamandan bu yana 2.5 milyon bölüme imza attınız. Muhteşemsiniz !"
 
Aranızda halen LBP için bölüm tasarlayanlar var mı ?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 16 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler