Little Devil Inside için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

02.12.2019 15:03 Gazali Çetinkaya

 
Neostream tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Little Devil Inside için 2015'te başarılı Kickstarter kampanyası gerçekleştirilmişti ve AU$ 306,515 fon toplanmıştı. Uzun zamandır hakkında haber alamadığımız oyundan bugün itibarıyla dört dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Geliştirici Neostream oynanış videosu ile ilgili olarak "Noel ve yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte, oyundaki en zorlu ortamlardan birini sizlere göstermek için kısa bir oynanış klibi oluşturduk. Az sayıda ekipman ve koruyucu giysiyle, kahramanımız sıcaklığın sıfırın altında olduğu soğuk bir bölgeye düşer. Kahramanımızın yardım gelene kadar hayatta kalmak için bölgeyi temizlemek, yiyecek avlamak, barınak bulmak ve garip yaratıklarla savaşması gerekmektedir." dedi.

Little Devil Inside PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi belli değil.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Devil Inside Platformlar: PC Geliştirici: Kody Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler