Little King’s Story 2 Avrupa için Duyuruldu

Küçük kralımız ve ordumuz savaşa hazır
26.11.2011 08:40 Alkan Adakaner

    Wii'nin beğenilen oyunlarından Little King’s Story'nin devam oyununu Playstation Vita için açıklayan Konami şimdi de bu oyunun Avrupa'da da raflardaki yerini alacağını açıkladı. Gelecek yıl Avrupa'da oyunu Vita ekranlarında görebileceğiz.
 
     Yine King Corobo'yu yönettiğimiz oyunda "The Nightmare" adlı kötü güçlere karşı halkımızı koruyacak ve krallığımızı genişleteceğiz. Tabi bunu yaparken yanımızda Princess Apricot ve halkımız da olacak.
 
     Wii sürümüne göre daha gerçekçi bir grafiksel yapıyla karşımıza çıkan oyun Vita'nın dokunmatik ekran özelliklerinden de yararlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little King’s Story 2 Platformlar: VITA Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler