Little Orpheus, Konsollar ve PC için 13 Eylül'de Çıkıyor

16.08.2022 18:50 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Secret Mode ve geliştirici The Chinese Room, macera oyunu Little Orpheus'un 13 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store) için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun başlangıçta 1 Mart'ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak Rusya'nın Ukrayna'yı işgali yüzünden ertelendi.
 
Little Orpheus, ilk olarak 12 Haziran 2020'de Apple Arcade için piyasaya sürüldü.
 
Little Orpheus; Flash Gordon, Sinbad ve The Land that Time Forgot gibi klasik filmlerden esinlenilmiş, teknikolor, side-scrolling bir macera oyunudur. Little Orpheus'un platform ve hafif bulmaca unsurları, sıradan oyuncular için yeterince basit, ancak deneyimli macera hayranları için yeterince zengindir.
 
Usta hikaye anlatıcıları The Chinese Room tarafından hazırlanan çok sayıda ödül almış bu popüler Apple Arcade oyununun eksiksiz sürümü, büyük ekran için yeniden düzenlendi ve orijinalin tüm bonus içeriklerini de içeriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Orpheus, Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler